MEDIDIET® - zdravé hubnutí pod odborným dohledem

Proč si vybrat metodu MEDIDIET®

 Jídla vám budou chutnat

Vaříme za vás

Nenecháme vás v tom samotné

Výsledky uvidíte už po prvním týdnu

Stále pro vás připravujeme nová jídla

  • Na vývoji jídel spolupracujeme s renomovanou francouzskou univerzitou
  • Máme za sebou silného výrobce s nejmodernějším potravinářským provozem ve Francii a zemích Beneluxu
  • Pracujeme pouze s prvotřídními surovinami západoevropské provenience

S námi spolupracují lékaři

  • K nám nechodí lékaři hubnout, s našimi produkty lékaři rutinně pracují

 

 

Zkušenosti klientů s MEDIDIET®

Pro hubnutí jsem se rozhodla, když jsem viděla své klientky, a nebylo jich málo. Každou chvíli přišla další s nadšením a o hodně kil lehčí a povídaly jen o Medidiet proteinové dietě, nakonec mi to nedalo a rozhodla jsem se, že to musím také vyzkoušet a objednala jsem se do Studia Lada na vstupní konzultaci.Mám sedavé zaměstnání a pohybu opravdu moc nemám. Tam mi vše vysvětlili , zvážili mě, nachystali jídla a cesta k mé nové postavě byla připravena.Byla jsem překvapena, jak je to snadné a jak skvěle dieta funguje i když moc necvičím.Mohla jsem kdykoliv volat o radu, nebo přijít na kontrolu i mimo dohodnutý termín

Nyní mám o 11 kg méně, cítím se moc dobře, zlepšil se mi i zdravotní stav, všichni v okolí mne chválí a poslouchá se to moc hezky. Co více dodat : Velká spokojenost, mohu jen doporučit MD Ostrava, skvělý dohled a přístup a ochotu, která není všude samozřejmostí.Těm kteří váhají mohu poradit jen toto: na nic nečekejte a jděte do toho.

Miriam B. / Ostrava

Časté dotazy

Jaký je rozdíl mezi nízkokalorickou (nízkoenergetickou) dietou a bílkovinnou dietou MEDIDIET®?

Správně nasazená a přesně dodržovaná ketogenní bílkovinná dieta MEDIDIET® převede - díky vysokému přísunu bílkovin a nízkému přísunu cukrů - organismus do stavu tzv. „ketózy“. Tzv. „ketolátky“ nejprve vznikají biodegradací externě dodaných bílkovin (1. fáze), posléze rovněž odbouráváním zásobní tukové tkáně a její přeměnou v energii, která je dostatečně velká na to, aby zajistila normální fungování lidského organismu (2. fáze). Ketózu ruší zejména zevní přívod sacharidů a tuků, proto i malá odchylka od popsaných zásad znamená konec selektivní transformace a z bílkovinné diety se rázem stává “obyčejná” dieta nízkokalorická a s ní končí ochrana svalové tkáně jako zdroje zásobní energie.

Proč nemohou být v dietě používány přírodní bílkoviny (maso, ryby) nebo dietní náhražky obvyklého jídla, které jsou volně prodejné v obchodech?

Některé bílkoviny v přírodním stavu v potřebné čistotě prostě neexistují. Všechny totiž obsahují také tuky, které znemožňují hyperproteinové dietě “fungovat”. Běžné diety, které si můžete koupit v obchodech a lékárnách, jsou prostými náhražkami „normálních“ jídel. Navíc obsahují příliš mnoho cukrů, čímž se rovněž vylučují z použití v bílkovinné dietě.

Dá se „ketóza“ nějak objektivizovat?

Samozřejmě a poradce ji také během 1. a 2. fáze rutinně kontroluje. Indikátorem je reakce moči s indikačním proužkem, který zabarvením stanovuje koncentraci ketolátek. Jiným, byť velmi hrubým, indikátorem je zápach dechu po acetonu, který korigujeme používáním bonbónů tictac. Pražské referenční pracoviště v současnosti připravuje do užívání analyzátor ketolátek z dechu – nejpraktičtější a nejpřesnější metodu měření ketózy.