MEDIDIET® - zdravé hubnutí pod odborným dohledem

Proč si vybrat metodu MEDIDIET®

 Jídla vám budou chutnat

Vaříme za vás

Nenecháme vás v tom samotné

Výsledky uvidíte už po prvním týdnu

Stále pro vás připravujeme nová jídla

  • Na vývoji jídel spolupracujeme s renomovanou francouzskou univerzitou
  • Máme za sebou silného výrobce s nejmodernějším potravinářským provozem ve Francii a zemích Beneluxu
  • Pracujeme pouze s prvotřídními surovinami západoevropské provenience

S námi spolupracují lékaři

  • K nám nechodí lékaři hubnout, s našimi produkty lékaři rutinně pracují

 

 

Zkušenosti klientů s MEDIDIET®

Kila přišla s těhotenstvím
Nikdy jsem nebyla hubený člověk, ale zároveň jsem nebyla ani nijak výrazně "macatá" :-) To přišlo hlavně po dětech. S prvním dítětem jsem přibrala 24kg a to mi zůstalo. Během druhého těhotenství jsem nijak závratně nepřibrala a po porodu jsem se vrátila na původní váhu. Pořád jsem ale měla těch původních přibraných 24 kg. Na začátku roku 2015 jsem se rozhodla, že se sebou musím konečně něco udělat. Zkoušela jsem to nejdříve sama, zhubla jsem asi 6 kg za půl roku a dál se to nehlo ani o píď.
Za půl roku o dvacet kilo méně
Pak mi kamarádka dala kontakt na paní Ivetu Liškovou.Kontaktovala jsem ji a s její pomocí jsem se dala do hubnutí s proteinovou dietou. Za prvních 14 dnů jsem zhubla o 6 kg, z čehož jsem byla opravdu nadšená. Během půl roku jsme zhubla přes 20 kg a byla jsem opravdu spokojená. Paní Ivetu Liškovou a její centrum moc ráda doporučuji i dál. Hublo se mi opravdu dobře, neměla jsem hlad a ani chuť na sladké, což je má velká neřest. Přístup paní Liškové byl a je skvělý, pomáhá mi i nadále, abych se nevrátila, tam kde jsem začala a já jsem jí opravdu za to hodně vděčná.

 

 
 
Iveta / Rakovník

Časté dotazy

Proč nemohou být v dietě používány přírodní bílkoviny (maso, ryby) nebo dietní náhražky obvyklého jídla, které jsou volně prodejné v obchodech?

Některé bílkoviny v přírodním stavu v potřebné čistotě prostě neexistují. Všechny totiž obsahují také tuky, které znemožňují hyperproteinové dietě “fungovat”. Běžné diety, které si můžete koupit v obchodech a lékárnách, jsou prostými náhražkami „normálních“ jídel. Navíc obsahují příliš mnoho cukrů, čímž se rovněž vylučují z použití v bílkovinné dietě.

Jaký je rozdíl mezi nízkokalorickou (nízkoenergetickou) dietou a bílkovinnou dietou MEDIDIET®?

Správně nasazená a přesně dodržovaná ketogenní bílkovinná dieta MEDIDIET® převede - díky vysokému přísunu bílkovin a nízkému přísunu cukrů - organismus do stavu tzv. „ketózy“. Tzv. „ketolátky“ nejprve vznikají biodegradací externě dodaných bílkovin (1. fáze), posléze rovněž odbouráváním zásobní tukové tkáně a její přeměnou v energii, která je dostatečně velká na to, aby zajistila normální fungování lidského organismu (2. fáze). Ketózu ruší zejména zevní přívod sacharidů a tuků, proto i malá odchylka od popsaných zásad znamená konec selektivní transformace a z bílkovinné diety se rázem stává “obyčejná” dieta nízkokalorická a s ní končí ochrana svalové tkáně jako zdroje zásobní energie.

Má člověk u bílkovinné diety hlad?

Ketolátky velmi účinně tlumí pocit hladu. Bílkoviny o vysoké biologické kvalitě navíc samy o sobě navozují pocit zasycenosti. Obtížné tedy bývají zejména první dva dny první fáze, tedy 48 hodin potřebných na to, aby se organismus dostal do ketózy. Proto klientům doporučujeme, aby s bílkovinnou dietou začínali spíše na konci pracovního týdne nebo o víkendu.