MEDIDIET® - zdravé hubnutí pod odborným dohledem

Proč si vybrat metodu MEDIDIET®

 Jídla vám budou chutnat

Vaříme za vás

Nenecháme vás v tom samotné

Výsledky uvidíte už po prvním týdnu

Stále pro vás připravujeme nová jídla

  • Na vývoji jídel spolupracujeme s renomovanou francouzskou univerzitou
  • Máme za sebou silného výrobce s nejmodernějším potravinářským provozem ve Francii a zemích Beneluxu
  • Pracujeme pouze s prvotřídními surovinami západoevropské provenience

S námi spolupracují lékaři

  • K nám nechodí lékaři hubnout, s našimi produkty lékaři rutinně pracují

 

 

Zkušenosti klientů s MEDIDIET®

Kila přišla s těhotenstvím
Nikdy jsem nebyla hubený člověk, ale zároveň jsem nebyla ani nijak výrazně "macatá" :-) To přišlo hlavně po dětech. S prvním dítětem jsem přibrala 24kg a to mi zůstalo. Během druhého těhotenství jsem nijak závratně nepřibrala a po porodu jsem se vrátila na původní váhu. Pořád jsem ale měla těch původních přibraných 24 kg. Na začátku roku 2015 jsem se rozhodla, že se sebou musím konečně něco udělat. Zkoušela jsem to nejdříve sama, zhubla jsem asi 6 kg za půl roku a dál se to nehlo ani o píď.
Za půl roku o dvacet kilo méně
Pak mi kamarádka dala kontakt na paní Ivetu Liškovou.Kontaktovala jsem ji a s její pomocí jsem se dala do hubnutí s proteinovou dietou. Za prvních 14 dnů jsem zhubla o 6 kg, z čehož jsem byla opravdu nadšená. Během půl roku jsme zhubla přes 20 kg a byla jsem opravdu spokojená. Paní Ivetu Liškovou a její centrum moc ráda doporučuji i dál. Hublo se mi opravdu dobře, neměla jsem hlad a ani chuť na sladké, což je má velká neřest. Přístup paní Liškové byl a je skvělý, pomáhá mi i nadále, abych se nevrátila, tam kde jsem začala a já jsem jí opravdu za to hodně vděčná.

 

 
 
Iveta / Rakovník

Časté dotazy

Jaký je rozdíl mezi nízkokalorickou (nízkoenergetickou) dietou a bílkovinnou dietou MEDIDIET®?

Správně nasazená a přesně dodržovaná ketogenní bílkovinná dieta MEDIDIET® převede - díky vysokému přísunu bílkovin a nízkému přísunu cukrů - organismus do stavu tzv. „ketózy“. Tzv. „ketolátky“ nejprve vznikají biodegradací externě dodaných bílkovin (1. fáze), posléze rovněž odbouráváním zásobní tukové tkáně a její přeměnou v energii, která je dostatečně velká na to, aby zajistila normální fungování lidského organismu (2. fáze). Ketózu ruší zejména zevní přívod sacharidů a tuků, proto i malá odchylka od popsaných zásad znamená konec selektivní transformace a z bílkovinné diety se rázem stává “obyčejná” dieta nízkokalorická a s ní končí ochrana svalové tkáně jako zdroje zásobní energie.

Dá se „ketóza“ nějak objektivizovat?

Samozřejmě a poradce ji také během 1. a 2. fáze rutinně kontroluje. Indikátorem je reakce moči s indikačním proužkem, který zabarvením stanovuje koncentraci ketolátek. Jiným, byť velmi hrubým, indikátorem je zápach dechu po acetonu, který korigujeme používáním bonbónů tictac. Pražské referenční pracoviště v současnosti připravuje do užívání analyzátor ketolátek z dechu – nejpraktičtější a nejpřesnější metodu měření ketózy.

Co se děje po skončení bílkovinné diety?

Proteinová dieta je sama o sobě pouhým nezbytným prostředkem k redukci hmotnosti, nikoliv cílem vašeho snažení. Po absolvování fáze 1 (tedy vlastní proteinové diety), je nezbytné přejít na fázi 2, která završuje a konsoliduje úbytek hmotnosti. Následuje třetí fáze (stabilizace), , jejímž smyslem je opravit chybné stravovací návyky tak, abyste zase mohli mít radost z jídla, kterou vám nekazí naskakující kilogramy.V tom spočívá hlavní smysl celého systému MEDIDIET®.