Zkušenosti klientů

Zkušenosti klientů - upozorňujeme, že se jedná jen o individuální zkušenosti

Lenka / Rakovník

  •   26 kg
Nikdy jsem nebyla hubeňour

Jmenuji se Lenka a je mi 41 let. Nikdy jsem nebyla žádný hubeňour. V roce 2013 jsem vstoupila do Sokola Rakovník. Chodila jsem na pravidelné hodiny kalanetiky a kondičního cvičení. V roce 2014 jsem se stala sama cvičitelkou kondičního cvičení. Postava se mi sice zpevňovala, ale číslo na váze bylo pořád děsivé ( max.105 kg). Pak mi kamarádka řekla o proteinovém programu. 

Skvělé kamarády pomohly

Chvilku jsem váhala, jak to budu zvládat finančně a tak. Ale mám skvělé kamarádky, které mi zaplatily měsíc proteinového programu. Výsledky byly neuvěřitelné a tak jsem se rozhodla pokračovat. 

Opustily mě chutě na čokoládu a chipsy

Nejlepší na všem bylo, že mě opustily veškeré chutě na čokoládu a slané chipsy, které byly do té doby mojí velkou neřestí. S tímto programem jsem začala 10.1.2016 a ukončila jsem jí 31.5.2016. Začínala jsem na váze 98 kg a skončila na 78 kg.

Proteinovou dietu vřele doporučuji. Je to to nejlepší co jsem kdy vyzkoušela – opravdu to 100% funguje při správném dodržování daného stravovacího režimu. PROTEINOVÁ DIETA JE TO NEJLEPŠÍ, CO JSEM VYZKOUŠELA. 

 

Drahomíra B. / Moravské Budějovice

 
  • Redukce  30   kg
Na začátku 106 kg

O dovolené jsem se rozhodla zhubnout, ač jsem tomu sama již moc nevěřila. Proč? Protože celý život jsem se snažila držet různé, vesměs ale neúčinné diety. Řekla jsem si, že vyzkouším proteinovou dietu Medidiet. Redukovala jsem v centru Moravské Budějovice u paní Mlakové. Po první konzultaci a nabídce široké škály jídel jsem se rozhodla pro konkrétní 4.fázový dietní program.

Byla jsem vděčná za sladkosti

Na druh jídla jsem si postupně začala zvykat a potěšilo mě, že nabízí i širokou škálu sladkostí. Po devíti měsících jsem zhubla 30 kg. Dnes se při obnově šatníku nemusím v obchodě stydět říci si o svoji velikost. Cítím se výborně jak fyzicky, tak po stránce psychické. Děkuji za podporu mojí rodině a paní Mlakové. Sama a s takovým výsledkem bych to určitě sama nezvládla. 
 

 

Pavlína / Moravské Budějovice

 
  • Redukce  19   kg
Svých 20 kil nadváhy jsem se nemohla zbavit
Pro hubnutí jsem se rozhodla s mojí kamarádkou Majkou. Dlouho jsem měla nadváhu 20 kg a nemohla jsem se jí zbavit. Dostala jsem kontakt na paní Janu Mlakovou v Moravských Budějovicích, kterou jsemnavštívila v červenci 2016 .Dohodli jsme se, že začnu v září. Vše mi podrobně vysvětlila a mohla jsem začít.
Zhubla jsem až v Medidiet centru
Zpočátku jsem měla hlad a byla jsem unavená. Ale brzo se to srovnalo.
Celkem jsem zhubla přes 18 kg a jsem moc spokojená.

Jana / Kladno

 
  • Redukce    kg
Nebyla jsem se sebou spokojená 
Jmenuji se Jana, je mi 38 let a to, že potřebuji zhubnout, nebylo evidentní podle druhých, ale já to tak cítila. Proč jsem se rozhodla pro Medidiet? Nebyla jsem spokojená se svou postavou, dobrá zkušenost mé kolegyně a také protože bez dohledu bych to sama nezvládla. Přiznám se, že jsem skeptik, takže jsem k Medidiet zpočátku přistupovala s opatrností, ale když jsem po prvních 9 dnech měla o 3,3kg z tuků méně a o 3cm méně v pase a za další týden 1,2kg tuků méně a další 2cm v pase dole, pochybnosti mě opustily. Není to procházka růžovým sadem, chce to pevnou vůli a ukázněnost. 
Na proteinových jídlech si pochutnávám

Medidiet doporučuji všem, kteří chtějí opravdu zhubnout. Nejlepší je, že nemám v průběhu hubnutí hlad a na proteinových jídlech si moc pochutnávám. Vyhovuje mi, že si prostě vezmu pytlíček, připravím si ho podle jednoduchého návodu a do 5 minut mohu jíst.

Motivace - výsledky z kontrolních vážení ;o)

Největší motivací pro mě je každá další kontrola, kdy netrpělivě čekám výsledky, pokles tuků, kilogramů a centimetrů. Tělo krásně spolupracuje. Děkuji terapeutce Lence Michálkové, která mě průběhem hubnutí provádí. Vždy když potřebuji dokáže poradit a povzbudit.

START, 1. FÁZE,  9 dní: -3,3 kg z tuků

POKRAČOVÁNÍ, 2. FÁZE, 7 dní: -1,2 kg z tuků

 

Nikol / Kladno

 
  • Redukce  18   kg
18 kg za tři měsíce

V centru Medidiet S-linie u Lenky Michálkové na Kladně jsem hubla snadno, rychle a bez hladovění. Celkem 18 kg za 3 měsíce. Lenka mi vždy když jsem potřebovala dokázala poradit a povzbudit.

Pravidelně jsem jedla

Dieta mě naučila pravidelnému stravování, objevila jsem i zeleninu, kterou jsem předtím téměř nejedla. Nikdy dříve se mi nepodařilo zhubnout tolik kilogramů a za tak krátkou dobu. Vyhovovalo mi, že nemusím přemýšlet co budu vařit, kolik čeho mám sníst apod. Prostě jsem vzala pytlíček, připravila ho podle jednoduchého návodu a do 5 minut jsem mohla jíst. Medidiet mohu jedině doporučit. 

Marcela / Rakovník

 
  • Redukce  5 velikostí
20 let nadváhy

S nadváhou bojuji již přes 20 let. Mé problémy začaly po tom, co se narodilo mé první dítě. Mám sice velké ambice, bohužel ale dlouhá léta ujíždím na sladkém. 

S váhou nahoru a dolů 
Moje váha po různých dietách klesala, ale po určité době zase stoupala. Na jaře loňského roku jsem se dozvěděla o "zázračném hubnutí" pod vedením paní Liškové. Řekla jsem si, že za zkoušku nic nedám, a tak jsem paní Liškové zavolala, domluvily jsme si schůzku a bylo to.

Šla jsem do toho po hlavě 
Paní Lišková mi ochotně vysvětlila vše, co se této diety týče. Ani na okamžik jsem nepřemýšlela o tom, že couvnu - šla jsem do toho po hlavě. S dietou jsem začala ihned následující den, tedy 2.6.2016.   Neříkám, že začátek nebyl těžký, ale brzy se dostavily první výsledky, což bylo velice motivující. Těšila jsem se, až si budu moci kupovat hezké oblečení, ale hlavně, že budu vypadat jako ŽENSKÁ, ne jako "almara". Vytrvala jsem a musím říct, že disciplína je velmi důležitá. Měsíce plynuly a váha stále klesala. Dříve jsem měla velikost 52 - a dnes, po 8 měsících, mám velikost 42/44.
Velmi důležítá pro mně byla podpora poradkyně 

Velice tímto děkuji paní Liškové, která mě po celou dobu mého hubnutí podporovala a chválila, což pro mne bylo velice důležité. Samozřejmě i má rodina, přátelé a lidé v mém okolí mi velmi fandili.  Dnes se cítím skvěle a jsem na sebe opravdu pyšná za to, co jsem dokázala! Takže všichni, kdo máte problémy s nadváhou, nebojte se a jděte do toho! Stojí to za to.

Ilona / Rakovník

 
  • Redukce  10  kg
Dostala jsem bezva nápad
Před rokem jsem dostala bezva nápad a zúčastnila se hubnoucího programu Medidiet. Pod vedením skvělé poradkyně Mgr. Ivety Liškové jsem zhubla 10 kilo. Přestože jsem se v minulosti již několikrát snažila pár kil zhubnout, příliš se mi to nedařilo.
Překvapilo mně, jak je to s Medidiet snadné

Překvapilo mne, jak je to s proteinovou dietou snadné, váha šla rychle dolů. Objevila jsem úplně nový svět - začala jsem chodit cvičit a úplně jsem změnila způsob stravování. Naučila jsem se nakupovat jiné potraviny, než jsem byla zvyklá a i jinak vařit. Pořídila jsem si i hole Nordic walking a se švagrovou jsme začaly každý víkend chodit na pravidelné procházky. A chodíme na ně dodnes. Cítím se stále skvěle a ještě jednou moc děkuji. 

 

 

 

Tomáš / Dolní Břežany

 
  • Redukce  43 kg
Ve fastfoodu jako doma
Jmenuji se Tomáš. Do mých šestnácti let jsem neměl problém s nadváhou, ale když jsem přešel na střední školu, začal jsem se nezdravě stravovat ve fast foodech.To mělo samozřejmě vliv na mojí váhu. 
Ve 20 letech jsem byl obézní
Ve dvaceti dvou letech jsem s hrůzou zjistil že vážím neskutečných 140kg. To mě donutilo začít mojí obezitu řešit, a tak jsem našel na internetu stránky Medidiet a obrátil jsem se na Salon Reny paní Moravové, kde jsem s hubnutím začal.
Kila šla dolů, to mě motivovalo
Ze začátku jsem byl hodně unavený ale po pár dnech jsem přestal mít chuťe a uvědomil jsem si, že mi stačí malé porce k tomu abych byl sytý. Paní Moravové jsem ze začátku mnohokrat telefonoval ohledně stravy, kterou jsem mohl jíst a ona mi vždy ochotně poradila. Kila šla rychle dolů a to mě motivovalo k další redukci tuku. Asi po měsíci jsem začal cvičit a musím konstatovat, že jsem cvičení takřka propadl. 
Mám o neuvěřitelných 43 kg méně
Zhubnul jsem během 9 měsíců 43kg a nyní se cítím skvěle.
 

 

 

Iveta / Rakovník

 
  • Redukce  24   kg
Kila přišla s těhotenstvím
Nikdy jsem nebyla hubený člověk, ale zároveň jsem nebyla ani nijak výrazně "macatá" :-) To přišlo hlavně po dětech. S prvním dítětem jsem přibrala 24kg a to mi zůstalo. Během druhého těhotenství jsem nijak závratně nepřibrala a po porodu jsem se vrátila na původní váhu. Pořád jsem ale měla těch původních přibraných 24 kg. Na začátku roku 2015 jsem se rozhodla, že se sebou musím konečně něco udělat. Zkoušela jsem to nejdříve sama, zhubla jsem asi 6 kg za půl roku a dál se to nehlo ani o píď.
Za půl roku o dvacet kilo méně
Pak mi kamarádka dala kontakt na paní Ivetu Liškovou.Kontaktovala jsem ji a s její pomocí jsem se dala do hubnutí s proteinovou dietou. Za prvních 14 dnů jsem zhubla o 6 kg, z čehož jsem byla opravdu nadšená. Během půl roku jsme zhubla přes 20 kg a byla jsem opravdu spokojená. Paní Ivetu Liškovou a její centrum moc ráda doporučuji i dál. Hublo se mi opravdu dobře, neměla jsem hlad a ani chuť na sladké, což je má velká neřest. Přístup paní Liškové byl a je skvělý, pomáhá mi i nadále, abych se nevrátila, tam kde jsem začala a já jsem jí opravdu za to hodně vděčná.

 

 
 

Petra / Brno

 
  • Redukce  21 kg
Neměla jsem hlad, ani chutě

Díky mé kamarádce jsem se dostala do centra Medidiet Brno, kde mi nabídli možnost se změnit. A že jsem to potřebovala. Po zvážení na speciální váze in-body jsem byla ještě více přesvědčená, že zhubnout musím. Nikdy předtím jsem žádnou dietu nedržela, tak jsem si nebyla jistá, jak moc budu zvládat, ale byla jsem překvapená, že to není tak tragické. Všichni známí se mě ptali, jestli nemám hlad nebo chuť na sladké a slané. A já jsem po pravdě na všechny otázky mohla říct, že ne. Jídla jsem měla víc než kdokoli v mém okolí a „chutě“ se mi úplně vyhýbaly.

Skvělé výsledky redukce mě motivovaly

Největší motivací pro mě byla každá další kontrola, kdy jsem netrpělivě čekala výsledky a pokles tuků a kilogramů. Tělo krásně spolupracovalo a na váze nešlo poznat ani malinké zhřešení v podobě letní grilovačky nebo rodinné oslavy. Velikým překvapením byly shozená kila v době, kdy už jsem neměla vůbec hubnout.

Jsem sebevědomá a nosím krátké sukýnky

Shozených 21 kilogramů mi přidalo na sebevědomí, klidně si do práce vezmu sukýnku do půli stehen, což by mě před rokem vůbec nenapadlo. A až teď si díky starým fotkám uvědomuju, jak moc velká jsem byla a jaká to, vzhledem k mému věku, byla škoda. Díky mé kamarádce jsem se dostala do centra Medidiet a k paní Sladké, která mi nabídla možnost se změnit. A že jsem to potřebovala. Po zvážení na speciální váze in-body jsem byla ještě více přesvědčená, že zhubnout musím. Nikdy předtím jsem žádnou dietu nedržela, tak jsem si nebyla jistá, jak moc budu zvládat, ale byla jsem překvapená, že to není tak tragické. Všichni známí se mě ptali, jestli nemám hlad nebo chuť na sladké a slané. A já jsem po pravdě na všechny otázky mohla říct, že ne. Jídla jsem měla víc než kdokoli v mém okolí a „chutě“ se mi úplně vyhýbaly.