MEDIDIET® - zdravé hubnutí pod odborným dohledem

Proč si vybrat metodu MEDIDIET®

 Jídla vám budou chutnat

Vaříme za vás

Nenecháme vás v tom samotné

Výsledky uvidíte už po prvním týdnu

Stále pro vás připravujeme nová jídla

  • Na vývoji jídel spolupracujeme s renomovanou francouzskou univerzitou
  • Máme za sebou silného výrobce s nejmodernějším potravinářským provozem ve Francii a zemích Beneluxu
  • Pracujeme pouze s prvotřídními surovinami západoevropské provenience

S námi spolupracují lékaři

  • K nám nechodí lékaři hubnout, s našimi produkty lékaři rutinně pracují

Zeptejte se

 

 

Zkušenosti klientů s MEDIDIET®

Dlouhá léta jsem bojovala s nadváhou, vyzkoušela různé zázračné diety, až jsem se dopracovala k váze 96 kg. Na mou malou postavu (158cm) to bylo moc. Když jsem si prohlížela fotky z dovolené, řádně jsem se naštvala a na doporučení kamarádky jsem začala dietu MEDIDIET a za 5 měsíců se mi podařilo shodit 28 kilo.

Můj úspěch mi vyčarovali zase úsměv na tváři a zvednuté sebevědomí. I v 60 letech mohu být ženská šik. Moc děkuji kolektivu Studia Lada v Ostravě za péči, kterou věnuje svým klientům a vřele doporučuji každé z Vás, které chce být dlouho hezká a spokojená.

Alena M. / Ostrava

Časté dotazy

Co se děje po skončení bílkovinné diety?

Proteinová dieta je sama o sobě pouhým nezbytným prostředkem k redukci hmotnosti, nikoliv cílem vašeho snažení. Po absolvování fáze 1 (tedy vlastní proteinové diety), je nezbytné přejít na fázi 2, která završuje a konsoliduje úbytek hmotnosti. Následuje třetí fáze (stabilizace), , jejímž smyslem je opravit chybné stravovací návyky tak, abyste zase mohli mít radost z jídla, kterou vám nekazí naskakující kilogramy.V tom spočívá hlavní smysl celého systému MEDIDIET®.

Jaký je rozdíl mezi nízkokalorickou (nízkoenergetickou) dietou a bílkovinnou dietou MEDIDIET®?

Správně nasazená a přesně dodržovaná ketogenní bílkovinná dieta MEDIDIET® převede - díky vysokému přísunu bílkovin a nízkému přísunu cukrů - organismus do stavu tzv. „ketózy“. Tzv. „ketolátky“ nejprve vznikají biodegradací externě dodaných bílkovin (1. fáze), posléze rovněž odbouráváním zásobní tukové tkáně a její přeměnou v energii, která je dostatečně velká na to, aby zajistila normální fungování lidského organismu (2. fáze). Ketózu ruší zejména zevní přívod sacharidů a tuků, proto i malá odchylka od popsaných zásad znamená konec selektivní transformace a z bílkovinné diety se rázem stává “obyčejná” dieta nízkokalorická a s ní končí ochrana svalové tkáně jako zdroje zásobní energie.

Má člověk u bílkovinné diety hlad?

Ketolátky velmi účinně tlumí pocit hladu. Bílkoviny o vysoké biologické kvalitě navíc samy o sobě navozují pocit zasycenosti. Obtížné tedy bývají zejména první dva dny první fáze, tedy 48 hodin potřebných na to, aby se organismus dostal do ketózy. Proto klientům doporučujeme, aby s bílkovinnou dietou začínali spíše na konci pracovního týdne nebo o víkendu.

PŘIDEJTE SE K NÁM!

Otevřete si své CENTRUM MEDIDIET®

  • Jste lékař či zkušený odborník v oblasti obezity a preventivní medicíny?
  • Jste nutriční terapeut se zájmem o dietní proteinový program?
  • Máte estetické centrum, fitness, studio krásy nebo výživovou poradnu?
  • Hledáte novou službu pro své klienty?
  • Máte zájem pracovat s vynikající proteinovou dietou MEDIDIET®, která zaručí hubnutí bez pocitu hladu a únavy?
  • Máte zájem o řadu spokojených klientů, kteří efektivně zhubnou pod Vaším odborným dohledem?
  • Hledáte novou výzvu a nebojíte se tvrdé práce?
     

Mám zájem o spolupráci