MEDIDIET® - zdravé hubnutí pod odborným dohledem

Proč si vybrat metodu MEDIDIET®

 Jídla vám budou chutnat

Vaříme za vás

Nenecháme vás v tom samotné

Výsledky uvidíte už po prvním týdnu

Stále pro vás připravujeme nová jídla

  • Na vývoji jídel spolupracujeme s renomovanou francouzskou univerzitou
  • Máme za sebou silného výrobce s nejmodernějším potravinářským provozem ve Francii a zemích Beneluxu
  • Pracujeme pouze s prvotřídními surovinami západoevropské provenience

S námi spolupracují lékaři

  • K nám nechodí lékaři hubnout, s našimi produkty lékaři rutinně pracují

 

 

Zkušenosti klientů s MEDIDIET®

Nebyla jsem se sebou spokojená 
Jmenuji se Jana, je mi 38 let a to, že potřebuji zhubnout, nebylo evidentní podle druhých, ale já to tak cítila. Proč jsem se rozhodla pro Medidiet? Nebyla jsem spokojená se svou postavou, dobrá zkušenost mé kolegyně a také protože bez dohledu bych to sama nezvládla. Přiznám se, že jsem skeptik, takže jsem k Medidiet zpočátku přistupovala s opatrností, ale když jsem po prvních 9 dnech měla o 3,3kg z tuků méně a o 3cm méně v pase a za další týden 1,2kg tuků méně a další 2cm v pase dole, pochybnosti mě opustily. Není to procházka růžovým sadem, chce to pevnou vůli a ukázněnost. 
Na proteinových jídlech si pochutnávám

Medidiet doporučuji všem, kteří chtějí opravdu zhubnout. Nejlepší je, že nemám v průběhu hubnutí hlad a na proteinových jídlech si moc pochutnávám. Vyhovuje mi, že si prostě vezmu pytlíček, připravím si ho podle jednoduchého návodu a do 5 minut mohu jíst.

Motivace - výsledky z kontrolních vážení ;o)

Největší motivací pro mě je každá další kontrola, kdy netrpělivě čekám výsledky, pokles tuků, kilogramů a centimetrů. Tělo krásně spolupracuje. Děkuji terapeutce Lence Michálkové, která mě průběhem hubnutí provádí. Vždy když potřebuji dokáže poradit a povzbudit.

START, 1. FÁZE,  9 dní: -3,3 kg z tuků

POKRAČOVÁNÍ, 2. FÁZE, 7 dní: -1,2 kg z tuků

 

Jana / Kladno

Časté dotazy

Má člověk u bílkovinné diety hlad?

Ketolátky velmi účinně tlumí pocit hladu. Bílkoviny o vysoké biologické kvalitě navíc samy o sobě navozují pocit zasycenosti. Obtížné tedy bývají zejména první dva dny první fáze, tedy 48 hodin potřebných na to, aby se organismus dostal do ketózy. Proto klientům doporučujeme, aby s bílkovinnou dietou začínali spíše na konci pracovního týdne nebo o víkendu.

Proč nemohou být v dietě používány přírodní bílkoviny (maso, ryby) nebo dietní náhražky obvyklého jídla, které jsou volně prodejné v obchodech?

Některé bílkoviny v přírodním stavu v potřebné čistotě prostě neexistují. Všechny totiž obsahují také tuky, které znemožňují hyperproteinové dietě “fungovat”. Běžné diety, které si můžete koupit v obchodech a lékárnách, jsou prostými náhražkami „normálních“ jídel. Navíc obsahují příliš mnoho cukrů, čímž se rovněž vylučují z použití v bílkovinné dietě.

Dá se „ketóza“ nějak objektivizovat?

Samozřejmě a poradce ji také během 1. a 2. fáze rutinně kontroluje. Indikátorem je reakce moči s indikačním proužkem, který zabarvením stanovuje koncentraci ketolátek. Jiným, byť velmi hrubým, indikátorem je zápach dechu po acetonu, který korigujeme používáním bonbónů tictac. Pražské referenční pracoviště v současnosti připravuje do užívání analyzátor ketolátek z dechu – nejpraktičtější a nejpřesnější metodu měření ketózy.